Over ons

iGolfinstructor is opgericht in februari 2006 en bood van origine online reserveringsoplossingen voor golfprofessionals. Zoals ieder ondernemersverhaal begint, is het allemaal gestart met een behoefte om een moderne oplossing te bieden voor een bestaand probleem. Tom Mulder, oprichter van iGolfinstructor, ontdekte het probleem dat het boeken van een golfles veel te ingewikkeld was. Het duurde niet lang voordat hij met een marktveranderende oplossing kwam.

Sinds onze lancering hebben wij een enorme groei doorgemaakt en zijn inmiddels trotse wereldwijde marktleider. We zijn momenteel actief in meer dan 6 landen en in Nederland hebben wij een marktaandeel van 70%. Wij voelen ons dan ook enorm bevoorrecht om zoveel golfprofessionals en golfscholen te wereldwijd te mogen ondersteunen.

iGolfinstructor focused 100% op de golfprofessional, golfschool en hun leerlingen. Met dank aan de continue input die wij krijgen van de gebruikers van onze oplossing, blijven wij innoveren en zijn wij de meest uitgebreide en geavanceerde golf academy management oplossing in de markt.

Onze missie is om betrouwbare, innovatieve, gebruiksvriendelijke oplossingen voor het groeien van de business van ieder golfprofessional en golfschool te bieden.